Parketeur KSO
BW Design
 
© parketeur.nl

Onderhoudsolie

Klik hier voor een vergrote afbeelding

Hout olie onder voorwaarden van de natuur.

Het LC concept is het ontwikkelen en fabriceren van schone biologisch afbreekbare producten van de hoogste kwaliteit. Bij LC Lab hebben ze met veel moeite een nieuw product ontwikkeld, een nieuw soort hout olie. Het wordt geproduceerd uit de vetachtige zuren van naaldbomen, en is helemaal vrij van schadelijke oplosmiddelen. De vetachtige zuren worden onttrokken aan de dennenappel, dit is de natuurlijke afweer van de naaldboom tegen houtrot. Deze zuren worden vervolgens geraffineerd tot een olie met lage viscositeit die diep in het hout kan trekken. Dit zorgt voor een verzorgende voedende laag die het karakter van het hout goed uit laat komen.

Deze natuurlijke olie is natuurlijk afbreekbaar en bijna vrij van geur. Het heeft unieke droog eigenschappen, en is zeer economisch in het gebruik. Wij testen al onze olie om te kunnen garanderen dat u absoluut de hoogste kwaliteit krijgt. De schotse den (Pinus sylvestris) is veel voorkomend in ScandinaviŽ, en voor iedere gekapte boom word er een nieuwe aangeplant. LC hout Olie is gemaakt van duurzaam beheerde bronnen.

KSO importeert dit kwaliteit product sinds kort zelf uit ScandinaviŽ voor de gehele benelux.Open hier de onderhoudswijzer van dit product.